5 Nisan 2014 Cumartesi

Adını Sev Kırmızı Giy


Moriarty - Jimmy
"Be Proud of Your Name"


   
        Hoş parça ben sevdim valla, Buffala(ben öyle anladım) önceden hep dermiş "Ne olmak istiyorsan onu ol, ne yapmak istiyorsan onu yap" diye de neden şimdi demiyor onu anlamadım. Hani sıkılmış mı söylemekten gerçi en fazla kaç kere söyleyebilirsin ki aynı şeyi 7 tane nota var sonuçta. Haa ölmüş yaa ondan şu an söyleyemiyor bence...
        Beni parçanın arka plandaki mızıka dikkatimi çekti, o mızıka ile resmen neşenize neşe katıldığını hissedeceksiniz ;) Kıps Kıpps. Katılsın zaten neşeden zarar gelmez de azıtmamak lazım. Şarkının tek üzücü tarafı eğer adınız Jimmy değilse, burdan şarkının sizin için yazılmadığını düşünüp, karalar bağlayabilirsiniz ama abartmaya gerek yok ne de olsa resmiyette adınız ne olursa olsun herkesin sizi Jimmy diye çağırdını hepimiz biliyoruz, öyle değil mi Jimmycim. HEPİMİZ JİMMYİZ!! Hatta ananın, bababın, amcanın, dayının, yengenin, teyzenin hepsinin adının da Jimmy olduğunu biliyoruz.
       Şu an ıspanak yaptım, yaprakları ayıklarken bayağı bir yaprak çöpe atmak zorunda kaldım, sanırım fazla seçici davrandım ama bir dahakine az seçici davranıcam. Gerçi hayatta seçici. Seçici gerçekten yani mesela hücreler var onların zarları seçici geçirgen, zaten hücreyi anlayabiliyorum yani her geleni geçirsen içine dünyayla bütünleşmemiz lazım her atom her şeyi içimizle bütünleştirmemiz gerek iyi ki seçicilik var, buradan da seçici davranmanın ne kadar önemli bir durum olduğu sonucuna vardık.
       Ha bunu yazarken de kahvemin son bir kaç kaşığı kalmıştı bardak kirletmiyeyim diye ya da bardak temizlenmeye üşünmek değil de bardak temizlemek için harcıyacağım enerjici tasarruf etmek amacıyla sıcak suyu direk kavanozuna koyup içiyorum, çünkü bunu yapmak istiyorum ve kahvesini kavanozla içen bir insan olmak istiyorum. BEN KAHVENİN SONLARINI DİREK KAVONUZUNDAN İÇENLERDENİM, ya sen?
        Bu saçma yazıyı okuduysanız bilin ki hiç bir kâr-zarar amacı güdülmeden yazılmış, öylesine bir yazıdır. Sıkılsak da mı saklasak, sıkılmasak da mı çatlasak.
       Öptüm anam bye. Anangillere, babangillere, yengengillere selan söyle, Jimmyler senle gurur duyuyor.

2 yorum:

  1. hahah çok eğlenceli bayıldım!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tişikirlir Spirmin :D Ben de eğlendim yazarken, hem türkçem düzeliyor bence bayağı bir edit yapıyorum :D

      Sil